Naujienos

/

Straipsnis

Vilniaus miesto inovacijų pramonės parke duris atvėrė The British School of Vilnius

Šį rugsėjį The British School of Vilnius duris atvėrė naujame savo mokyklos miestelyje esančiame Vilniaus miesto inovacijų pramonės parke.

„Didžiuojamės galimybe pasiūlyti šiltą ir šeimynišką atmosferą, bei pasaulinio lygio švietimą tiek lietuviams, tiek tarptautiniams moksleiviams, išskirtinėje aplinkoje Vilniaus miesto inovacijų pramonės parke. Naujame aukščiausius standartus ir ugdymo poreikius atitinkančiame komplekse įrengėme vidinį baseiną, erdvią vidinę sporto salę su pilno dydžio krepšinio aikšte, lauko sporto aikštes, įskaitant futbolo aikštę, modernias menų, mokslų ir technologijų laboratorijas, ankstyvojo amžiaus žaidimų zonas, bei valgyklą su išskirtiniu maitinimu,“ – nauju, daugiau nei 3000 kv.m. užimančiu mokyklos miesteliu džiaugiasi direktorius Andrew Prosser.

„Džiaugiamės šiuo projektu, kuris mūsų bendruomenei VCIIP yra ypatingai svarbus. Aukščiausios kokybės, tarptautiniu lygiu pripažintų švietimo paslaugų poreikis Vilniuje auga, o tai, kad BSV švietimo modelis yra orientuotas į STEAM, tik patvirtina mokyklos sąsają su VCIIP bendruomene,“ – pasakoja VCIIP operatoriaus Northtown Vilnius direktorius G. Pauliukevičius ir prideda, kad netrukus, kai įsikūrimą baigs ir kiti šiuo metu jį pradėję investuotojai, duris atvers Technologijų vystymo centras, VCIIP taps savotišku miestu mieste, kuriame kasdien cirkuliuos apie 1000 žmonių, dirbančių čia įsikūrusiose Lietuvos ir tarptautinėse kompanijose, mokslo centruose.

„British School of Vilnius plėtojame integruoto švietimo modelį, kuomet didelį dėmesį skiriame patirtiniam ugdymui ir sąsajai su naujausiomis technologijomis, o mokymosi procese naudojame ne tik pažangiausią įrangą, bet ir galimybę pažinti inovacijų, mokslo bei technologijų pasaulį bei jo kūrėjus iš arti. Taigi, su stipria bendruomene ir profesionalia pasaulinio lygio pedagogų komanda, kuri yra lygiavertė geriausioms nepriklausomoms mokykloms Jungtinėje Karalystėje, tikimės prisidėti prie tvarios ekosistemos plėtros Vilniaus miesto inovacijų pramonės parke“, – sako A. Prosser.