Renginiai ir kvietimai

/

Renginys

Hakatonas „Hack4Vilnius“ – jau kitą savaitę!

Rugsėjo 20-22 dienomis idėjų generatorius vėl kviečia susiburti hakatonas „Hack4Vilnius”. Tai antrus metus iš eilės vyksiantis Vilniaus miesto hakatonas, skirtas skatinti Vilniaus inovacijas. Hakatono tikslas generuoti idėjas, kaip spręsti miesto problemas bei pasiūlyti alternatyvius ir inovatyvius sprendimo būdus.

Išmanus, sveikas, judrus ir švarus miestas – tai pagrindinės “Hack4Vilnius” temos. Laukiami patys įvairiausi sprendimai, kaip šiose srityse galima patobulinti Vilniaus miestą!

Hack4Vilnius“ – puiki proga panaudoti savo kūrybiškumą, žinias ir gebėjimus, praplėsti savo akiratį bei užmegzti daug naujų pažinčių!

Renginio tikslas: suburti entuziastus, norinčius hakatono metu realizuoti savo žinias ir kūrybinį potencialą bei prisidėti prie išmanių, Vilniaus miestui skirtų, sprendimų kūrimo.

Renginio tikslinė auditorija: informacinių technologijų profesionalai, inžinieriai, išradėjai, tyrėjai, dizaineriai, jauno verslo kūrėjai, antrepreneriai, įvairių krypčių aukštųjų mokyklų studentai.

Daugiau informacijos: https://www.hack4vilnius.lt

Registracija: http://bit.ly/2XLtxnV (registracija vyksta 08.19 – 09.16 laikotarpiu)

„Facebook” renginio nuoroda: https://www.facebook.com/events/654763194935457/