Renginiai ir kvietimai

/

Renginys

Europos horizontas: Galimybės Lietuvai

1812_2ff82a037cf7f88076f0b8cd0308399f

Kovo 30–31 dienomis vyks virtualus renginys „Europos horizontas: galimybės Lietuvai“, pažymėsiantis naujosios Europos mokslinių tyrimų ir inovacijų programos „Europos horizontas“ Lietuvoje pradžią.

LR Švietimo, mokslo ir sporto ministerija kartu su Lietuvos mokslo taryba, mokslo ir inovacijų ryšių biuru Briuselyje LINO, Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra MITA, kviečia mokslo bei inovacijų bendruomenę registruotis dalyvauti renginyje.

Renginyje Europos Sąjungos inovacijų, mokslinių tyrimų, kultūros, švietimo ir jaunimo komisarė Mariya Gabriel apžvelgs, kokių Europos Sąjungos tikslų padės siekti naujoji programa, „Europos horizontą“ kaip politikos įgyvendinimo priemonę detaliau pristatys Europos Komisijos mokslo ir inovacijų direktorato generalinis direktorius Jean-Eric Paquet. Bus pristatyta kitų valstybių geroji praktika rengiantis dalyvauti naujoje programoje ir surengta politinė diskusija, kaip Lietuva galėtų geriau išnaudoti šios programos teikiamas galimybes. Renginys vyks anglų kalba.

Stebėkite renginį tiesiogiai Youtube kanale