Renginiai ir kvietimai

/

Renginys

Rudenį MITA organizuojamame biohakatone bus kuriami sprendimai sveikam senėjimui užtikrinti

Šį rudenį gyvybės mokslų ir informacinių technologijų entuziastai susiburs jau ketvirtąjame biohakatone. Kaip ir praėjusiais metais, jį organizuoja Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA). „Biohakatonas: Sveikatos kodas 2021“ taps erdve mėgėjams ir profesionalams dalintis žiniomis, generuoti idėjas ir kartu ieškoti inovatyvių technologinių sprendimų opiausioms sveiko senėjimo problemoms. Šiemet renginys vyks rugsėjo 17-19 dienomis Vilniaus universiteto Gyvybės mokslų centre.

Registracija į rugsėjo 17-19 dienomis vyksiantį renginį „Biohakatonas: Sveikatos kodas 2021“ startuos rugpjūčio 10 dieną. Naujienas sekite MITA internetinėje svetainėje ir socialiniuose tinkluose.

Registracijos į trijų dienų renginį metu bus galimybė problemas siūlyti patiems arba rinktis vieną iš privataus ir/ar viešojo sektoriaus atstovų iškeltų visuomenei aktualių temų. Dalyvauti kviečiamos suformuotos arba tam tikros specializacijos narių dar ieškančios komandos ir prie jų norintys prisijungti gyvybės mokslų, informacinių technologijų mėgėjai bei profesionalai ir kitų sričių, pavyzdžiui, dizaino, specialistai. Tai puiki proga įdarbinti savo kūrybiškumą ir patirtį, praplėsti savo akiratį bei užmegzti naujų pažinčių.